NYERJ 10.000 FT-OS LUFIK.HU UTALVÁNYT-HALLOWEEN

A verseny semmilyen módon nem kapcsolódik a Facebook vállalathoz, sem szervezve, sem támogatva nincs a Facebook vállalat által. Az adatok a versenyben résztvevőkről nincsenek megosztva a Facebook vállalattal, kizárólag a Mezőfi Team Kft., amely a lufik.hu oldal adminisztrátora szerez erről tudomást a Facebook közösségi hálózatán keresztül. A versenyben résztvevőkről szerzett adatok kizárólag csak a verseny céljaira lesznek felhasználva. A verseny tartalma nem vonatkozik a Facebook vállalatra, kizárólag a szervező vállal felelősséget az egész tartalomért. A Versennyel összefüggő adatkezelést a Szervező látja el.

    A "NYERJ 10.000 FT-OS LUFIK.HU UTALVÁNYT" verseny (továbbiakban "Verseny") szervezője:
    Mezőfi Team Kft, székhely: 7627 Pécs, Zöldellő utca 7/b.
    A verseny időpontja és megrendezési helye:
    A verseny 2022.10.31. és 2022.11.10. között lesz megrendezve a lufik.hu Facebook közösségi oldalán keresztül. Eredmény hirdetés 2022.11.13.-án.
    Részvételi feltételek a versenyen:
   A verseny résztvevője legalább 18 éves természetes személy lehet (18 év alatti résztvevők csak a törvényes képviselő beleegyezése által vehetnek részt a versenybe), aki rendelkezik állandó vagy ideiglenes lakcímmel Magyarország területén (továbbiakban 'versenyző').
   A versenyző akkor kapcsolódik be a versenybe, ha a verseny időpontján belül a lufik.hu
oldal Facebook adatlapján lévő bejegyzéshez kommentbe elküld egy megfelelő képet, amely megfelel a verseny feltételeinek, tehát egy képet halloween/karnevál jelmezben.
   A versenyben való részvételnek nem feltétele a lufik.hu bármely termékének vásárlása.

   A verseny kiértékelése:
   A Verseny részvétel feltételeinek való megfelelő értékelése a Szervező kizárólagos felelőssége minden versenyző esetében. Verseny nyertesét a résztvevők közül a szervező válassza ki az összes teljesített feladatok alapján.
   A nyertesek kiválasztására a nyilvánosság jelenléte nélkül kerül sor. A nyertesek száma korlátozva van 1 főre a Facebook feltételei alapján. A verseny nyereménye egy 10.000 forintos utalvány, amelyet a lufik.hu oldalán található bármely termék megvásárlásakor beváltható. Az   utalvány felhasználásával megvásárolt termék(ek) szállítására a szervező nem számol szállítási díjat. Az utalványt 60 napon belül fel kell használni, ellenkező esetben érvényét veszti.
  A nyertes ,a lufik.hu Facebook profilján a sorsolást követően, 3 munkanapon belül lesz bejelentve és értesítve. A nyertes fel lesz szólítva az elérhetőségének privát üzenetben való elküldésére.
  Ha a nyertes 5 napon belül nem válaszol a szervezőnek akkor elveszíti az igényt a nyereményre.
  Az utalványért beszerzett termékeket futár szállítás által küldjük a megadott címre, amelyet a nyertes a szervezőnek bejelentett.
  A megadott adatok pontossága és időszerűségéért a győztes felel. A szervező nem vállal felelősséget a lopás, elvesztés, vagy károsodás esetében, sem a nem kézbesítés vagy a szállítási késedelemmel kapcsolatos esetekért, amely a futárok hibájából történhetnek.

    A versenyzők kizárása:
    A szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja azokat a résztvevőket, amelyeknek a kommentárjai súlyosan támadó kifejezéseket tartalmaz vagy ellentmondanak a jó erkölcsnek.
    Személyes adatok:
    A versenyzők a versenyben való részvétellel hozzájárulnak, hogy a Szervező a személyes adatok védelméről és egyes törvények módosításáról szóló 2013.évi 122. törvény 11. § -ban (a továbbiakban: személyes adatok védelméről szóló törvény) meghatározottak szerint a verseny teljes ideje alatt, a játék lebonyolítása céljából a versenyző által megadott adatokat, így családi és utónév, elérhetőségi cím, e-mail cím, telefonszám kezelje.
    Záró rendelkezések:
    A résztvevők tudomásul veszik a feltételeket a jelen szabályzat által. Résztvevőnek nincsen joga megkövetelni a nyeremény díj helyett más alternatívát. Ugyanakkor résztvevő nem köteles elfogadni és átvenni nyereményt.
    A szervező fenntartja a jogot, hogy helyettesítse a díjat, más hasonló típusú díjjal és értékekkel, ugyanúgy ahogy fenntartja a jogot megváltoztatni a feltételeket, amelyek a díj átadásához kapcsolódnak. A szervező nem vállal felelősséget semmilyen kárért, amely a résztvevőnél keletkezett a verseny rendezése alatt, beleértve az elérhetetlenséget / hibákat a technikai berendezések és hálózatoknál, amelyek által a verseny rendeződik. A verseny szabályai lufik.hu adatlapján a Facebook közösségi oldalon lesznek kihirdetve.