Sajnos a keresett termék már nem található meg webáruházunkban.
Helyette ajánljuk az itt található termékünket.
A kellemetlenségért elnézését kérjük.

Csillámtetoválás ragasztó BlueStar 15ml Kékes-fehér

7.280Ft

TBG0622G

: TyToo

Bővebb leírás

A TyToo BlueStar zselés csillámpor ragasztó a csillámport 8-18 napig tartja a bőrön.

A BlueStar csillámpor ragasztó a csillámport 8-18 napig tartja a bőrön. Egyenletesebben kenhető, tartósabb minták, sűrű zselés állag. Kiválóan használható a csillámporok és akár strasszkövek felragasztásához is.

A csillámtetoválások elkészítésének az egyik legfontosabb kelléke a csillámpor ragasztó. 80%-ban a ragasztó a felelős, hogy milyen tartós csillámtetoválásokat tudsz készíteni.

Mennyi mintára elegendő?

A 15 ml-s  BlueStar zselés ragasztó 40-150 db átlagos mérető mintára elegendő.


Ragasztó hígítása:

Ha sűrűnek találod a ragasztót, vagy használat alatt elpárolog belőle a víz és besűrűsödik, nyugodtan hígíthatsz rajta vízzel. Mivel a ragasztók vizes bázisúak a ragasztós üvegbe 1-2 csepp vizet kell cseppenteni és ezzel felhígíthatod az eredeti állapotára.

Vigyázz, hogy túl ne hígítsd, nem kell hozzá sok víz!

Fontos!

A BlueStar csillámtetoválás ragasztó zselét csak vékonyan vidd fel a bőrre, így is elég anyag lesz a bőrön, hogy beleragadjon a csillámpor.

A vastagon felvitt ragasztó zselé nemcsak felesleges, de hamarabb is lekophat.

A vastagon felvitt ragasztó zselé ugyanis a bőr és a csillámpor között ragacsos gumiszerű anyaggá szárad, ami jól követi a bőrt, de ha ez a réteg vastag lesz, akkor a nyúlós anyag hamarabb lekophat a bőrről.

A ragasztót az olajok oldják, ezért kerüld az olajok használatát a csillámtetoválásodon, viszont ha el szeretnéd távolítani a festést olajos kendővel tudod lemosni, vagy Medasept bőrfertőtlenítővel, ami oldja a ragasztót.

Ezért használj BlueStar zselés ragasztót

Sűrű zselés anyag, amibe jobban beleragadnak a csillámporok.
A vékony mintáknál is jobban tartja a csillámport.
Nem szárad olyan hamar ezért, tovább tudod a mintát festeni, a nagy mintáknál is lesz elég időd a minta elkészítéséshez.
A ragasztó zselé megszáradva gumiszerű anyag lesz, ami jól követi a bőr rugalmasságát, kényelmes és nem repedezik ki.
Tipp: A ragasztóba körömdíszítő, vagy testdíszítő köveket is belenyomhatsz, ezeket is szépen fel tudod ragasztani a csillámragasztóval a bőrre. Ha kövekkel is kiegészíted a csillámtetoválást, még látványosabb mintát készíthetsz.