Mit csináljunk ha a családi hélium palackunkból elfogyott a hélium?

Mit csináljunk ha a családi hélium palackunkból elfogyott a hélium?

Hélium palackunkból előbb utóbb elfogy a hélium gáz, és a vidám léggömbök tovaszállnak, de nem kell elkeseredni, webáruházunkban beszerezheted a következő palackot, ám addig is nézzünk pár hasznos tippet hogy miként tudjuk az üres palackunkat újrahasznosítani.

Juttassuk el egy fém hulladék kezelő telepre.

Ha nincs a családban ezermester, és nem fér már el a házban, sem a garázsban egy új eszköz, akkor adjuk át az üres hélium palackot egy fémhulladék kezelő telepnek, de előtte végezzük el azt a pár lépést amivel egyértelművé tehetjük hogy a hélium palackunk üres.


Készítsünk belőle kültéri vagy pedálos szemetes edényt.

A videó bemutatja lépésről lépésre, hogy készthetünk egy üres hélium palackból a környezetünk számára hasznos eszközt, legyen szó egy billenő kukáról vagy egy pedálos szemetes edényről.

Készítsünk faszenes grill sütőt.

A videó bemutatja miként készíthetünk egy üres hélium palackból grillsütőt, amivel ismét feldobhatjuk a családi, baráti összejövetelek hangulatát. Barátok, ismerősők biztosan kedvet kapnak, hogy ők is rendeljenek hélium palackot, ha ilyen szuper dolgokat lehet készíteni belőle. Ne titkold hogy a lufik.hu webáruházban tudják beszerezni a hélium palackot!

Mit szólnál egy kemping tűzhelyhez?

A videó bemutatja miként készíthetünk egy üres hélium palackból kemping sütőt, méreténél fogva könnyen hordozható.

Esetleg egy kovács kemence?

Na ezt már csak a tényleg elvetemült rajongóknak ajánljuk, a videó bemutatja hogyan készül az üres hélium palackból egy kovács kemence.

További szuper ötleteket találsz a témában ha felkeresed a Pinterest oldalát. Ide kattintva.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg barátaiddal is:

Hozzászólásom

Ellenőrző kód: *
9 + 1 =

* a csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni